I think my last joomla update may have messed up my jomsocial... has the latest version got any issues with users be redirected to their profile when they login, even thou login and out are both set to the homepage (which works perfectly for logout)...

a Guest this is bug from us, for fixing this you should enable the jomsocial redirect plugin.. 9 years ago
loader
loader
Attachment
craig Thanks for that.. enabled it and login works fine... BUT, get this now when logging off 9 years ago
loader
loader
Attachment
a Guest make sure you set to the correct url for after logout action 9 years ago
loader
loader
Attachment
craig it's set to go to frontpage.... only started after the last joomla update, could be the older jomsocial 4.08 ? 9 years ago
loader
loader
Attachment

now that Joomla 3.4.4 is out, will we see jomsocial 4.1rc ? I'll be renewing my sub when it's out

Saovry @Craig, now Jomsocial 4.1 RC1 release already 9 years ago
loader
loader
Attachment
Saovry Craig Luecke, How about Jomsocial 4.1 RC1, Joomla 3.4.4 and Socialize 2.0 well? do you test them? 9 years ago
loader
loader
Attachment
craig You know, I've never tried Socialize... maybe one day 9 years ago
loader
loader
Attachment
Saovry Socialize template is very good for Jomsocial but I am waiting the new version for Jomsocial 4.1.. 9 years ago
loader
loader
Attachment

Figures there's going to be an exciting release after my sub runs out :'( Has there been any major changes in the handling of video uploads with the 4.1beta when it becomes RC. Have had troubles with video upload since installing and still only works sometimes. One of the more important, but least reliable aspects of Jomsocial.

anyone having trouble with new user registrations since 4.02? Form doesn't complete and goes back to the registration form

craig ok, seems to be something with the no-captcha (JS default) as I turned that off and registrations work. Of course we obviously don't want to leave that off for to long 9 years ago
loader
loader
Attachment
Siniša Krišan Removed 9 years ago
loader
loader
Attachment

Do you think we could have the confirmation of email address on the registration page as an option in an upcoming JS release (eg, you have to enter it twice like almost every site you register for on the internet)? Still loosing potential members due to incorrectly entered email addresses. Most of these users decide the site's not working as they don't receive an email and don't bother to come... Show more

Siniša Krišan Removed 9 years ago
loader
loader
Attachment
craig No idea maybe Alan knows? 9 years ago
loader
loader
Attachment
Siniša Krišan Removed 9 years ago
loader
loader
Attachment
Alan I'm pretty sure Joomla doesn't have an option to enable or disable it, it's part of registration as standard 9 years ago
loader
loader
Attachment

Is there somewhere we can see the changes in each version? So I know what's different between 4.0 and 4.01

Siniša Krišan Removed 9 years ago
loader
loader
Attachment
craig Thx for that 9 years ago
loader
loader
Attachment

Now that we're in full release does the sharing of photos to facebook work? When I try to share a photo I'm just getting the facebook url being shared

craig Wonder if they'll fix it soon.... (wait's for the take it to the bug tracker forum <sigh> ) 9 years ago
loader
loader
Attachment
a Guest Did you guys post it on the forum? If not, please do so we can see it and fix it 9 years ago
loader
loader
Attachment
craig So hard to resist saying.. "But you've already seen it here" 9 years ago
loader
loader
Attachment
a Guest Nothing like a proper bug report to get our full attention and immediate action 9 years ago
loader
loader
Attachment

Is there a quick and easy way to customise the registration screen? What I want to do is to either add a note above email that it's case sensitive and please double check it, or require the email address to be entered twice to check. About 50% of users who I've had come to the site have entered their email address with a letter wrong and subsequently contacted us via contact form to find out why... Show more

Alan I have this same problem with users making errors in the email field, a second field "verify email address" should be added 9 years ago
loader
loader
Attachment

How come when you open an image on here, select share, select facebook you end up trying to share www.facebook.com instead of the actual content? Would be a very nice feature to have working :'-(

Siniša Krišan Removed 9 years ago
loader
loader
Attachment
craig I can try, didn't have much luck there last time as it's 4RC1 and you didn't want to know if it wasn't a stable release.... I'm hoping it's magically fixed in a couple of days when stable comes out 9 years ago
loader
loader
Attachment
Siniša Krišan Removed 9 years ago
loader
loader
Attachment

Does anyone know why when I open up a photo, click options and goto share if I select facebook/google+ (only 2 I have to test with) it doesn't come up with being able to find the picture? For facebook it just comes up with the url for facebook in the share area

craig Just tried it with a photo here, and it doesn't work from this site either... I'm using 4_RC_1 is this a known bug that'll be fixed with stable release? 9 years ago
loader
loader
Attachment

I've broken the Who's Online module.... it shows in the menu with an X, if I click to publish it stays with the X however, going into it it shows as published... Of course it doesn't show on any pages >:-/

craig I've fixed it Because I went into manager in the extension manager and disabled the module it wasn't allowing me to enable it when I went into the module manager at a later time. Click the red cross and it would stay a red cross. Once I'd gone back into the extension manager and enabled it it was working as normal... Bit of a glitch somewhere, but it's all working 9 years ago
loader
loader
Attachment
Siniša Krišan Removed 9 years ago
loader
loader
Attachment
craig Usually there's a lock shown when an extension's in use by another user, this isn't the case and if it's a built in function since version 1. I suggest you use something like a lock to show it's checked out, rather than having no indication that an item is checked out. Having a situation where the publish/unpublish button won't work, intentionally, with no indication seems a little bit of an... Show more 9 years ago
loader
loader
Attachment
Siniša Krišan Removed 9 years ago
loader
loader
Attachment

FFMPEG trouble : Have installed ffmpeg, it's located in /usr/bin/ffmpeg I can run it in the ssh shell and convert a video uploaded into jomsocial at the command line successfully BUT

Cron job simply comes up with "Could not convert video"...

Any ideas? Does anyone know the actual code sent from jomsocial that I could type direct into ssh to see if it completes successfully?

craig Problem was with Sentora (zpanel split off) hosting panel configuration.. have learnt lots (always a bonus)... 9 years ago
loader
loader
Attachment
Thomas Craig; I use Sentora to. What was the problem?. 9 years ago
loader
loader
Attachment
craig Love Sentora... seems, although I'm sure I double checked it that I hadn't removed the disable's in the /etc/sentora/configs/apache directory Which is where I thought the problem was since ffmpeg was running from the command line. Was using Zpanel prior to this, but since being taken over commercially support and progress for it died. Sentora however seems to have a very active community running 9 years ago
loader
loader
Attachment
Thomas Good to know Yes, Sentora forum is active and have great support. 9 years ago
loader
loader
Attachment

Hey, anyone out there able to give me a few pointers to get video uploads working? I've got ffmpeg installed (so far as I can tell), but all I get in the cron job is "Could not convert video"... is driving me nuts. Hopefully later down the track they'll stream line some idiots guide for me to follow Running 4.0_RC_1 on Centos 7. private message me if you can help.

craig Version 2.3.4 ... would that be causing me the trouble or is that the correct version? (yup, steap learning curve on the linux front here! But getting there). 9 years ago
loader
loader
Attachment
Michał Hmmm, this version should be fine... Could you do a test. Install on the same server JomSocial 3.2.1.6 and check if video conversion works. Then will know if this issue is server wide or related with JomSocial version. 9 years ago
loader
loader
Attachment
craig Got it all working, was a .conf configuration problem rather than ffmpeg 9 years ago
loader
loader
Attachment
Michał What a relief 9 years ago
loader
loader
Attachment

Join 180,000 websites creating Amazing communities

JomSocial is the most complete, easy-to-use addon that turns Joomla CMS into a
full -fledged, social networking site

TRY NOW BUY NOW