Notice

The forum is in read only mode.

Support Forum

Welcome! Support Forums have been reactivated
Welcome the Technical Support section. Help us in assisting you by providing us with a concise and descriptive elaboration of your issues. Be specific and if possible, provide us with a step-by-step instruction in replicating your problem.

No profile fields are shown in the frontend

4 years 11 months ago
  • Anton's Avatar
    Topic Author
  • Anton
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active

ISSUE SUMMARY:
Hi,
i can not see any profile fields in the frontend.

STEPS TO REPLICATE:
1
2
3
4
5
RESULT
EXPECTED RESULT
BROWSER

4 years 11 months ago
Licenses:

Hi, Anton.

How can I access your community frontend?
Please, provide direct URL.


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
4 years 11 months ago
  • Anton's Avatar
    Topic Author
  • Anton
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active

Ok,
let's try again.

The menu item to see the profile list is "Mitglieder"
The problem:
At first I have to say that I do not plan that guests can registrate to this closed intranet. It should only be done in the backend.
But I think this is not the problem.

This fields I like to publish to the frontend:

Attachment profile_fields.PNG not found



But I can't see them nowhere there.

Due to the situation that I am a newbie to jomsocial I thought I make a typical simple mistake. Therefore I suplied you with no further information.

Sorry for that.

Anton

Attachments:
4 years 11 months ago
  • Anton's Avatar
    Topic Author
  • Anton
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active

I just saw that here on this platform I can fill out the about me fields.
In my case this button is not activated, the same for the button stream.
Therefore I think in the backend I did everything correct.
It is moreover a mistake with the system settings or the template.

4 years 11 months ago
  • Anton's Avatar
    Topic Author
  • Anton
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active

Another thing is that the Toolbar does not work properly as well. No pulldown menus can be seen. I think, this is the same problem as mentioned before.

I hope that helps to encircle the problem.

4 years 11 months ago
  • Anton's Avatar
    Topic Author
  • Anton
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active

To summarize my problem:

1. The toolbar shows no Pulldown menu
2. The buttons "Stream" and "about me" don't work
3. The Settings button in the right corner (see attached picture) shows no function

Attachment settings.png not found


Therefore I think there is a problem with the used template.
The template i use is template 130 from mixwebtemplates.

Hopefully you have a solution for this problem.

With regards

Anton

Attachments:
4 years 11 months ago
Licenses:

Hi, Anton.

You explained your issues well... but failed to answer my first question: how can I access your community: prntscr.com/8qe8jq


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
4 years 11 months ago
  • Anton's Avatar
    Topic Author
  • Anton
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 2
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active

Hi Michal,

I found the solution. As I assumed it was a problem of the used template. This template has a setting concerning the float menu.
When I set the setting to "no", everything works fine with jomsocial. Setting to "yes" effects no working links and menus.

I thank you for listening to my problem.

With regards

Anton

Moderators: Piotr Garasiński
Powered by Kunena Forum

Join 180,000 websites creating Amazing communities

JomSocial is the most complete, easy-to-use addon that turns Joomla CMS into a
full -fledged, social networking site

TRY NOW BUY NOW