Support Forum

Welcome! Support Forums have been reactivated

Support Times

Support team is available Monday to Friday
From 12AM to 4PM (UTC Time)

Welcome the Technical Support section. Help us in assisting you by providing us with a concise and descriptive elaboration of your issues. Be specific and if possible, provide us with a step-by-step instruction in replicating your problem.

after upgrading to 4.4.x - modules are not displayed

3 weeks 2 days ago
  • Udi's Avatar
    Topic Author
  • Udi
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 50
  • Thank you received: 12
Licenses:
JomSocial Active

Hi,

Our homepage for registered users includes several js modules.

Since trying to upgrade to 4.4.x
this page presents nothing.

the involved modules:

  • hello me
  • [lijs discussions][/li]
    [lijs who is online][/li]
    [lijs feed (general, groups)][/li]

I have tried ant new release you have
and I have to return to 4.3.5 in order to work properly.

please advise.
Udi

Attachments:
The topic has been locked.
3 weeks 2 days ago
Licenses:
JomSocial Active GURU Active Publisher Active AdAgency Active iSEO Active Socialize Active

HI, Udi.

Thank you for contacting us.
If you reverted back to previous version... then I can't see the issue and investigate it.
Please, move to latest version where the issue is present... but do that rather at Monday so your user won't complain over the weekend.

As for printscreen - the same file may be uploaded few times. Probably uploader clicked upload twice.


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
The topic has been locked.
2 weeks 6 days ago
  • Udi's Avatar
    Topic Author
  • Udi
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 50
  • Thank you received: 12
Licenses:
JomSocial Active

Hi Michal,
I tried to intall the 4.4.2
but the system has stucked during the intallation - upgradr db - see attached.
It's the 1st time I have such issue.
Please advise how to proceed.
regards,
Udi

Attachments:
The topic has been locked.
2 weeks 6 days ago
Licenses:
JomSocial Active GURU Active Publisher Active AdAgency Active iSEO Active Socialize Active

HI, Udi.

Please:

1. Edit your first post.
2. Click switch below main text field: prntscr.com/fk3hdg
3. Provide your site details: backend URL, admin credentials and FTP: prntscr.com/fk3hwz
4. Let us know that you provided credentials by posting in the same thread.

I'll investigate as soon you'll provide me site credentials.


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
The topic has been locked.
2 weeks 6 days ago
  • Udi's Avatar
    Topic Author
  • Udi
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 50
  • Thank you received: 12
Licenses:
JomSocial Active

Hi,
I sent the details.
I opened access to J! admin panel.
If you have difficulties with security, please provide your IP or email.
thank you.
Udi

The topic has been locked.
2 weeks 6 days ago
Licenses:
JomSocial Active GURU Active Publisher Active AdAgency Active iSEO Active Socialize Active

HI, Udi.

Thanks. You get 500 error during installation: prntscr.com/ggw4mv
Could you provide your server error log?


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
The topic has been locked.
2 weeks 6 days ago
  • Udi's Avatar
    Topic Author
  • Udi
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 50
  • Thank you received: 12
Licenses:
JomSocial Active

hi,
although it has stopped, the current version - 4.4.2
component is ok - js-16.
same regarding groups, events (run from menuitem).
only the 1st page with js module is not presented - js-17.
please instruct me regarding your request - how to get the server log.
I'll provide it tomorrow morning.
thank you.
Udi

Attachments:
The topic has been locked.
2 weeks 6 days ago
Licenses:
JomSocial Active GURU Active Publisher Active AdAgency Active iSEO Active Socialize Active

HI, Udi.

Your JS is still 4.3.5: prntscr.com/ggxqbz
Please, contact your hosting provider and ask if and where server error log is available.


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
The topic has been locked.
1 week 5 days ago
  • Udi's Avatar
    Topic Author
  • Udi
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 50
  • Thank you received: 12
Licenses:
JomSocial Active

Hi Michal,

The current issue prevents me from installing the new version.

The server log you asked - is it on my cpanel or I have to ask it from my hosting?
regards,
Udi

The topic has been locked.
1 week 4 days ago
Licenses:
JomSocial Active GURU Active Publisher Active AdAgency Active iSEO Active Socialize Active

HI, Udi.

I don't know what hosting you're using.
Please, contact your hosting provider. They should lead you further.
If you'll find where to generate server error log - try to install JS first so latest error/activity could be listed in the log.


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
The topic has been locked.
1 week 4 days ago
  • Udi's Avatar
    Topic Author
  • Udi
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 50
  • Thank you received: 12
Licenses:
JomSocial Active

Hi Michal,
My hosting searched the issue:

- No errors on the server or PHP.
- Swith J! to debug mode brought the following errors:
- Duplicate key name 'idx_chat_id'
- Installing jomsocial 4.4.3 stops at: JROOT/libraries/joomla/database/driver/mysqli.php:660

Please advise.
regards,
Udi

The topic has been locked.
1 week 3 days ago
Licenses:
JomSocial Active GURU Active Publisher Active AdAgency Active iSEO Active Socialize Active

HI, Udi.

Thanks, that something... I assign developer to investigate this issue further.
He'll contact you ASAP.


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
The topic has been locked.
1 week 2 days ago
  • Dimas's Avatar
  • Dimas
  • Offline
  • Administrator
  • Posts: 12575
  • Thank you received: 3267
Licenses:
JomSocial Active GURU Active Publisher Expired AdAgency Expired iSEO Expired Socialize Expired

Hi,

I cant access your phpmyadmin, maybe need my IP to use it ? here is my IP 110.136.105.123

thank you!

The topic has been locked.
1 week 2 days ago
  • Udi's Avatar
    Topic Author
  • Udi
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 50
  • Thank you received: 12
Licenses:
JomSocial Active

Hi Dimas,
Thank you for your assistance.
your IP has been confirmed.
I also opened access to j! panel.
I'm here in cae of questions.

- Installation is part I
- The modules at registered homepage are not displayed - part II
you can see details above.

regards,
Udi

The topic has been locked.
Powered by Kunena Forum