Notice

The forum is in read only mode.

Support Forum

Welcome! Support Forums have been reactivated
Welcome the Technical Support section. Help us in assisting you by providing us with a concise and descriptive elaboration of your issues. Be specific and if possible, provide us with a step-by-step instruction in replicating your problem.

Can`t delet Groups

2 years 11 months ago
  • Andreas's Avatar
    Topic Author
  • Andreas
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 10
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active Socialize Expired

ISSUE SUMMARY:
Hi i have a Problem, i can`t delet Groups

Site is b2bCommunitys.de

Thanks for helping :-)

STEPS TO REPLICATE:
1
2
3
4
5
RESULT
EXPECTED RESULT
BROWSER

2 years 11 months ago
Licenses:

HI, Andreas.

Thank you for contacting us.
Issue apply to fron-t or backend? Which group I may safely delete?


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
2 years 11 months ago
  • Andreas's Avatar
    Topic Author
  • Andreas
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 10
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active Socialize Expired

Hi Michal

this Group you can Delete
"Seat Export aus Spanien"

Thx Michal :-)

2 years 11 months ago
  • Andreas's Avatar
    Topic Author
  • Andreas
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 10
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active Socialize Expired

gelten für Backend

2 years 11 months ago
  • Andreas's Avatar
    Topic Author
  • Andreas
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 10
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active Socialize Expired

Hi Michal

I also have a problem when I want to post a group of over 4000 members. I will always get a 500 message!
For example in this Group "Automobil News"

2 years 11 months ago
Licenses:

HI, Andreas.

I was able to replicate your issue.
It seems that issue is related with high number of group members.

As for your second issue - please, check server error log as 500 is server error... I think we could find some clues for both issues there.


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
2 years 11 months ago
  • Andreas's Avatar
    Topic Author
  • Andreas
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 10
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active Socialize Expired

Hi Michal

thx for helping :-))

I send you the Screenshot from the error Log








Attachments:
2 years 11 months ago
  • Andreas's Avatar
    Topic Author
  • Andreas
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 10
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active Socialize Expired

I think is a PHP Problem ? The PHP Version is 7.0.13 FPM , best you look on the Apache or PHP Server Configuration .....

2 years 11 months ago
Licenses:

HI, Andreas.

I see timeouts in log file... yes, this may be related with huge amount of users in group.
I need a developer to take a look at it.
Unfortunately our developer is on holidays at the moment and will be back at 26th...
I'm really sorry but you'll need to wait.


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
The following user(s) said Thank You: Andreas
2 years 11 months ago
  • Dimas's Avatar
  • Dimas
  • Visitor
  • Thank you received: 0
Licenses:

Hi Andreas,

I get error:0 on your site, it can be caused by old group creation, because this issue was happened on old version..

For this issue, I suggest you delete the group manually from database.

thank you

2 years 11 months ago
  • Andreas's Avatar
    Topic Author
  • Andreas
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 10
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active Socialize Expired

Hi Michal

can you instruct your Team, to take a look with the Posting problem in the Groups ?

Best Regards

Andy

2 years 11 months ago
  • Dimas's Avatar
  • Dimas
  • Visitor
  • Thank you received: 0
Licenses:

Hi Andy,

Can you let me know regarding the posting problem in group? seems Michal wont available this weekend, and he will back on monday.. I will handle any issue on this weekend.. :)

thank you!

2 years 11 months ago
  • Andreas's Avatar
    Topic Author
  • Andreas
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 10
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active Socialize Expired

Hi Dimas :-)
Thx for helping
i have two Problems :-(

First with the iJoomla Installer, I'll send you a screenshot.

Second:
The second problem is the post in the groups. For example, when I use e.g. In a group with more than 1,000 members create a post, this is only displayed when I load the page again manual, normally the post should be automatically displayed.

Thank you for your help

Attachments:
2 years 11 months ago
  • Dimas's Avatar
  • Dimas
  • Visitor
  • Thank you received: 0
Licenses:

Hi Andy,


#1 Please you upgarde your ijoomla installer, download it on "My Account" menu www.jomsocial.com/my-account

#2 This is time out issue like Michal said, anyway have you increase the php configuration on your site, set this config item with the best value :

max_execution_time
max_input_time
memory_limit
post_max_size
upload_max_filesize


thank you!

Moderators: Piotr Garasiński
Powered by Kunena Forum

Join 180,000 websites creating Amazing communities

JomSocial is the most complete, easy-to-use addon that turns Joomla CMS into a
full -fledged, social networking site

TRY NOW BUY NOW