Notice

The forum is in read only mode.

Support Forum

Welcome! Support Forums have been reactivated
Welcome the Technical Support section. Help us in assisting you by providing us with a concise and descriptive elaboration of your issues. Be specific and if possible, provide us with a step-by-step instruction in replicating your problem.

JS Notifications not showing new global notifications

2 years 3 months ago
  • Pete's Avatar
    Topic Author
  • Pete
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 6
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active

Hi,

JS Notifications toolbar does not seem to be showing new global notifications. Friend Invite notifications appear to show correctly on the toolbar though.

I Have enabled "Article comments & replies" and "Article comment likes" within the - Config / Privacy / Default User Email & Notifications- page in admin, and I have reset existing users notification settings.

Is there something I have missed?

Thanks,

2 years 3 months ago
Licenses:

HI, Pete.

Thank you for contacting us.
I ws able to replicate this issue on my test site. I also do not get notifications with new article creation.
I reported this to our developers.
Please, stay tuned I should have answer soon.


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
2 years 3 months ago
Licenses:

HI, Pete.

The purpose of JomSocial Article Notifications is to send notifications when... someone comments on article. Not when new article is published.
I know, title of this plugin could be misleading - we'll fix it.
All other notifications do work on my test site.


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
2 years 3 months ago
  • Pete's Avatar
    Topic Author
  • Pete
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 6
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active

Hi Michał,

Thanks for getting back to us,

I don't seem to be getting any notifications at all from articles, including when a user comments on an article, or likes a comment on an article

I do get a notification for other events such as being invited to a group.

Any suggestions why the article comments notifications may not be showing?

Thanks,

2 years 3 months ago
Licenses:

HI, Pete.

Please:

1. Edit your first post.
2. Click switch below main text field: prntscr.com/fk3hdg
3. Provide your site details: backend URL, admin credentials and FTP: prntscr.com/fk3hwz
4. Let us know that you provided credentials by posting in the same thread.

I'll check it on your site.


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
2 years 2 months ago
  • Pete's Avatar
    Topic Author
  • Pete
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 6
  • Thank you received: 0
Licenses:
JomSocial Active

Hi,

Thanks for getting back to me Michał,

The problem seems to no longer be happening. Unfortunately, I have no idea what caused it, so i'm unable to replicate it again, but the great news is that it is now all working fine here :)

Cheers

2 years 2 months ago
Licenses:

HI, Pete.

Maybe that was a temporary glitch related with Joomla! or server?
Great to hear that it's gone.
Let me know if there's anything else I can do for you. I'm happy to help.


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
Moderators: Piotr Garasiński
Powered by Kunena Forum

Join 180,000 websites creating Amazing communities

JomSocial is the most complete, easy-to-use addon that turns Joomla CMS into a
full -fledged, social networking site

TRY NOW BUY NOW