Notice

The forum is in read only mode.

Support Forum

Welcome! Support Forums have been reactivated
Welcome the Technical Support section. Help us in assisting you by providing us with a concise and descriptive elaboration of your issues. Be specific and if possible, provide us with a step-by-step instruction in replicating your problem.

The link to the created group does not work

2 years 4 months ago
Licenses:
JomSocial Active GURU Active Publisher Active AdAgency Active iSEO Active Socialize Active

Please could you help me

The link to the created group does not work and does not show the title only symbols

Attachments:
2 years 4 months ago
Licenses:

Hi, Pedro.

This issue is caused by your language file.

COM_COMMUNITY_EVENTS_ACTIVITIES_NEW_EVENT = añadido un nuevo evento, <a href="%1s">%2$s</a>.

While it should be:

COM_COMMUNITY_EVENTS_ACTIVITIES_NEW_EVENT = added a new event


- Instead of saying: 'it's not working', explain the problem in detail.
- Screenshots with the URL visible in them and the problem marked are more than welcome.
- Tell us how to replicate the problem, we can't fix it if we can't find it.
- Make sure that your site/server meets JomSocial System Requirements
- Make sure to setup JomSocial Cron Job
- Always provide us with access details to the backend and ftp. We need it to debug problems.
- If you have a similar problem, but a solution you found isn't working, open a new thread instead of 'merging' with an existing one.

- Use the "Thank You" feature on any post that helped you
The following user(s) said Thank You: Pedro Martin Diaz
Moderators: Piotr Garasiński
Powered by Kunena Forum

Join 180,000 websites creating Amazing communities

JomSocial is the most complete, easy-to-use addon that turns Joomla CMS into a
full -fledged, social networking site

TRY NOW BUY NOW